Ömer Eşki: Bornova’yı asfalta doyuracağız

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, "Adaylık sürecimde en çok asfalt ve çukurlarla ilgili şikayet aldım. Bu yaz Bornova’yı asfalta doyuracağız. Partili olmanın gururunu örgütümüze yaşatacağız" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Bornova İlçe Başkanlığı’nın Danışma Kurulu Toplantısı, Bornova Belediyesi Belediyesi Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleşti. Divan başkanlığını CHP eski Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır’ın yaptığı toplantıya, Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki de katıldı.

Yurttaşlarım beklentilerini karşılayacak yatırımları hızla hayata geçireceklerinin altını çizen Başkan Eşki, “Adaylık sürecimde en çok asfalt ve çukurlarla ilgili şikayet aldım. Göreve gelir gelmez Evka-3’te çalışmalara başladık. Sırada, Altındağ Merkez Mahallesi var. Bu yaz Bornova’yı asfalta doyuracağız. İki tane asfalt robotu alıyoruz. Nerede bir çukur varsa kapatacağız. Partili olmanın gururunu örgütümüze yaşatacağız. Bize oy verenlerin ‘İyi ki seçtim’ demesi için gece gündüz çalışacağız” dedi.

Özellikle pazaryerlerindeki hijyen ve fiziki bakım sorunlarını hızlı bir şekilde çözmek için başlattıkları çalışmalarda önemli bir aşama kaydettikleri dile getiren Başkan Eşki, ilçede vatandaşlara hizmet veren bütün tesislerin de Bornova’ya yakışır hale getirileceğini söyledi.