Ortahisar Belediyesi, 140 emekliyi Çanakkale gezisine gönderdi

Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şubesi'ne üye emekliler, Ortahisar Belediyesi tarafından düzenlenen kültür gezileri kapsamında 4 gün boyunca Çanakkale'yi ziyaret edecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şubesi üyesi 140 emekli, Ortahisar Belediyesi'nin Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa başlattığı "Emekliler için Kültür Gezileri" kapsamında Çanakkale'ye doğru yola çıktı. Ganita'dan uğurlanan 140 emekli, 4 gün boyunca Çanakkale Şehitlikleri'ni ziyaret edecek. 

Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyit Zorlu, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde seçilerek göreve başlayan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'nın seçim vaatleri arasında yer alan "Emekliler için Kültür Gezileri" kapsamında gerçekleştirilen geziye çıkacak emeklileri uğurlamaya gitti. Zorlu, şöyle konuştu: "Hepinize iyi yolculuklar diliyorum. Seçim döneminde ve seçimden önce projelerimizin içinde emeklilere yapacağımız destekler birinci sıradaydı. Bizim için emeklilerimiz çok değerli. Bunun için çalışmalarımıza başladık, işte kent lokantası bunun örneklerinden ve Anıtkabir'e gitme sözü vermiştik, Çanakkale'ye gitme sözü vermiştik, Güneydoğu'ya gitme sözü vermiştik. Tek bir emeklimiz kalana kadar bu desteğimizi sizlere sunmaya söz verdik, sözümüzü tutuyoruz ve tutacağız da.”

Ortahisar Belediyesi'ne gezi için teşekkür eden Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şube Başkanı Burhan Bayraktar ise şunları söyledi: "Bu dönem Ahmet Kaya Başkanımız ve Ahmet Metin Başkanımız tekrar ikişer otobüs verdiler. Çanakkale'ye gideceğiz. Ahmet Kaya Başkanımızdan daha önceden de görüştüm. Şunu da söyledi: ‘Çanakkale'ye önderlik etmeniz ve gerçekten oraya gezi düzenlemeniz kutlanacak bir şeydir. Buna destek vermeyi seve seve kabulleniriz’ Bu sözlerinin akabinde de emeklilerimizi Anıtkabir’e de götürme sözü verdiler. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum."e