Ortahisar'da ilk Halk Ekmek büfesi açıldı

Ortahisar'da ilk Halk Ekmek büfesini açan Ahmet Kaya, projeyi Büyükşehir Belediyesi'nin de uygulamaya başlamasını "Bizi takip etsinler, sosyal belediyeciliği öğrensinler" sözleriyle yorumladı.

Google Haberlere Abone ol

TRABZON - Trabzon'un Ortahisar Belediyesi, Pazarkapı Mahallesinde belediye hizmet binasının karşısına Halk Ekmek büfesi açtı. Açılış programında konuşan Belediye Başkanı Ahmet Kaya, hayal projeleri değil halkın ihtiyacı olan projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Gerçekleştirdikleri projelerin rekabeti artırdığını kaydeden Kaya, bu durumdan halkın karlı çıktığını söyledi. Kaya, "Bakın bizim bu sözlerimizi yerine getirmemiz hem milletin hayrına oluyor. Hem millet ucuza, kaliteli yemeklerle, ekmekle buluşuyor, hem de birilerine de teşvik oluyor. Bugüne kadar hiç halk ekmeği ağzına almayan kent lokantasını düşünmeyen, vatandaşa dokunmaya, vatandaşın bu geçim derdine çare olacak işlere kafa yormayanlar da artık sahadalar. Ne mutlu, ne güzel değil mi? Bundan milletimiz faydalanıyor. Bu beni mutlu ediyor” diye konuştu.

Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Milletin faydasına kim ne yaparsa, kim bir çivi çakarsa, kim taş üstüne taş koyarsa hep birlikte ‘Allah razı olsun’ diyeceğiz, teşekkür edeceğiz. Sosyal belediyeciliği öğrensinler. Vatandaşa dokunmayı öğrensinler. O sırça köşklerinden çıkıp vatandaşa dokunsunlar. Vatandaşın derdine derman olmayı öğrensinler. ”