Ortaköy'deki silahlı saldırıda 5 kişi tutuklandı

Beşiktaş'taki bir gece kulübünde, sivil güvenliklerin üç müşteriyi öldüresiye dövmesi ve ardından düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan 5 kişi tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Ortaköy'de ünlü bir eğlence mekanına giden biri kadın 3 kişi, kapıda çıkan tartışma sonrası sayıları 10'u bulan takım elbiseli güvenlik görevlileri tarafından dakikalarca, öldüresiye darp edildi.

8 Eylül Perşembe gecesi yaşanan olaydan bir süre sonra eğlence mekanı önüne giden silahlı grup ile güvenlikler arasında kavga çıktı. Olayda silahla vurularak ağır yaralanan bir güvenlik görevlisi hastaneye kaldırıldı.

DHA'nın haberine göre polis bugün Beşiktaş Polis Merkezi’nde saldırıya uğrayan müşteriler Mesut B. ile İnci Cennet E.’nin ifadelerini aldı. İfadelerinde darp edildiklerini belirten Mesut B. ile İnci Cennet E.’nin şikayetçi olması üzerine, olaya karışan özel güvenlik görevlisi Ferhat A.’yı gözaltına aldı. Ferhat A.’nın işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.  

Olayla ilgili Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, silahlı saldırıyla ilgili açıklama yaptı: Emniyet görevlilerimizce yapılan çalışmalar neticesinde olaya karışan 5 kişi yakalanarak, çıkarılmış oldukları adli makamlarca tutuklanmıştır." (HABER MERKEZİ)