Oyun platformunda tanıştığı çocuğu alıkoyarak istismar etti

İstanbul’da bir oyun platformunda tanıştığı 15 yaşındaki çocuğu alıkoyarak, istismar eden Yunus B., “Reşit olmayan biriyle ilişkiye girmenin suç olduğunu bilmiyordum” sözleriyle kendini savundu. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul’da yaşayan 31 yaşındaki Yunus B., iki hafta önce bir oyun platformunda tanıştığı 15 yaşındaki A.B. adlı çocuğu alıkoyarak istismar etti.

Gazeteci Rojda Altıntaş’ın haberine göre, Yunus B., oyun platformunda tanıştığı çocukla iletişimi Instagram üzerinden sürdürdü ve 24 Mayıs’ta çocukla Kavacık Köprüsü’nde buluştu. Daha sonra alıkoyduğu çocuğu, evine götürdü.

Olay günü evde bulunan Yunus B.'nin eşi Gökçe B., çocuğa kendisini komşu olarak tanıttı ve 20 dakika sonra evden ayrıldı. Evde yalnız kaldığı çocuğu istismar eden Yunus B., Gökçe B.’nin çocuğun okul müdürünü aradıktan sonra eve gelen polisler tarafından gözaltına alındı.

ÇOCUK ŞİKAYETÇİ OLDU

İfadesinde Yunus B.'nin istismarına maruz kaldığını belirten çocuk, olay günü evde bulunan Gökçe B.’nin kim olduğunu karakolda öğrendi. Çocuk, hem Yunus B. hem de Gökçe B.’den şikayetçi oldu.

FAİLDEN ‘BİLMİYORDUM’ SAVUNMASI

Yunus B. ise, ifadesinde reşit olmayan biriyle ilişkiye girmenin suç olduğunu bilmediğini iddia etti. Gökçe B. de, çocuğun eve geleceğini bildiğini ifade ederek, 20 dakika sonra evden çıktığını ve daha sonra çocuğun okulunu arayarak ailesine bilgi verilmesini sağlamak istediğini söyledi.  

(HABER MERKEZİ)