Oyuncu Esme Bianco'dan, Marilyn Manson'a cinsel saldırı davası

'Game of Thrones' oyuncusu Bianco, Marilyn Manson'a cinsel saldırı davası açtı. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 'Game of Thrones' dizisi oyuncusu Esme Bianco, Marilyn Manson'a cinsel ve fiziksel saldırı iddiasıyla dava açtı.

Los Angeles'ta federal mahkemede açılan davada, gerçek adı Brian Warner olan Marilyn Manson'ın, 2009-2013 yılları arasında çok sayıda şiddet içeren cinsel saldırı gerçekleştirdiğini iddia ediyor.

İNSAN KAÇAKÇILIĞI VE CİNSEL SALDIRI İDDİASI

Bianco ayrıca Manson'ın, müzik videoları ve filmlerdeki sahte rol iddialarıyla Onu İngiltere'den Kaliforniya'ya getirerek insan kaçakçılığı yasasını ihlal ettiğini de ileri sürüyor.

Dava dosyasında, ''Warner'ın fiziksel, cinsel, psikolojik ve duygusal istismarının boyutunu anlamak Bianco yıllarını aldı. Kariyeri, zihinsel sağlığının bozulması nedeniyle acı çekti'' deniliyor.

Bianco'nun daha önce, Manson'un taleplerine uymaması durumunda güvenliğinden korktuğu için yetkililere başvurmadığı ifade edildi.

MANSON: GERÇEĞİN ÇARPITMASI... 

Manson ise iddialara cevaben Instagram hesabında, ''Hakkımdaki bu son iddialar gerçeğin korkunç çarpıtmalarıdır. Yakın ilişkilerim her zaman benzer düşünen ortaklarla tamamen fikir birliğine dayalı olmuştur. Nasıl ve neden olursa olsun başkaları şimdi geçmişi yanlış sunmayı seçiyor, gerçek bu'' dedi. (HABER MERKEZİ)