Oyuncu Jennifer Aniston 'yaşlanmamak' için ne yaptığını anlattı

Oyuncu Jennifer Aniston, yaşlanmanın etkileriyle mücadele etmek için denediği tedavileri anlattı. Aniston, her şeyi en az bir kere denemeye istekli olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Jennifer Aniston, 'yaşlanmamak' için denediği en tuhaf tedavileri açıkladı. Geçmişte genç görünümünü korumak için farklı yollara başvurduğunu açıklayan Aniston, bir estetisyenin önerdiği somon spermiyle yüz bakımı yaptığını söyledi.

Ntv'nin aktardığına göre, Wall Street Journal'a konuşan Aniston, somon spermiyle yüz bakımı hakkında şüpheleri olduğunu belirten oyuncu, "İlk duyduğumda her şeyden önce 'Ciddi misin?' diye sordum. Somon balığının spermini nasıl elde ediyorsunuz? dedim" şeklinde tepki verdiğini söyledi.

Her şeyi en az bir kere denemeye istekli olduğunu da söyleyen oyuncu, denediği yüz bakımının cildinin gençlik ışıltısını iyileştirmek adına hiçbir etkisi bulunmadığını belirtti. 

Aniston yaşlanmanın etkileriyle mücadele etmek için haftalık peptit enjeksiyonlarından yardım aldığını söyledi. Oyuncu, peptit enjeksiyonlarının yanı sıra düzenli fitness ve rejim uyguluyor.