Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz davasında tanık dinlendi

Deniz Bulutsuz ve Ozan Güven davasında yeni tanık dinlendi. Hakim, Bulutsuz'un, tedavi gördüğü hastaneden tüm evraklarının istenilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ozan Güven'in Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla hakkında 'silahla kasten yaralama', 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' ve 'hakaret' iddialarıyla, Bulutsuz'un ise "basit yaralama" iddiasıyla yargılandığı davada yeni tanık dinlendi. 

İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, müşteki-sanık Deniz Bulutsuz, avukatlarıyla katıldı. Duruşmaya gelmeyen diğer sanık-müşteki Ozan Güven'i de avukatı temsil etti. Duruşmada tanık olarak ifadesine başvurulan Hasan Doğan, 17 yıldır Ozan güven ile çalıştığını belirterek, olay gecesi saat 03.00 sıralarında, mahalleden birisinin kendisini arayarak Ozan Güven'in çağırdığını söylediğini anlattı.

Güven ile konuştuktan sonra Deniz Bulutsuz'u araçla sokaktan aldığını belirten Doğan, "4-5 defa 'Ben bir şey yapmadım' diye tekrar etti. Caddeye çıkmıştım. 'Ozan yaralı. Ramazan ya da Kamil'i ara' dedi. Geri döndüm. Alt sokağa aracı bıraktım. Deniz Hanım'dan araçta beklemesini rica ettim. Ozan Bey'in sol şakağı kızarıktı. Ayağının altında cam kesikleri vardı. Ellerinde ve kollarında çizikler vardı. Kendisini hastaneye götürmeyi teklif ettim. Kabul etmedi" dedi.

Tanık Doğan, Deniz Bulutsuz'un, "Beni sokağın ortasında bulduğunuzda ne haldeydim? Ayağımda ayakkabı var mıydı?" sorusuna "Çenesinde bir bant vardı. Kanlıydı. Ozan Bey'in yapıştırdığını söyledi. O saatte ayağını görmedim. Aracın arka koltuğuna oturdu" şeklinde yanıt verdi. 

'BURADA ARBEDE DEĞİL, BANA SALDIRI VAR'

Tanığın dinlenmesinin ardından söz alan Deniz Bulutsuz, "Herkes üstüne basa basa aramızda bir arbede yaşandığını anlatıyor. Arbede iki insan arasında olur. Burada bana saldırı vardı" dedi. 

Hakim, müşteki-sanık Deniz Bulutsuz'un, tedavi gördüğü hastaneden tüm evraklarının istenilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

NE OLMUŞTU?

Deniz Bulutsuz, Ozan Güven tarafından darp edildiğini açıklayarak, İstanbul Cumhuriyet Savcılığına verdiği şikayet dilekçesinde Güven’in yargılanması istedi. Bulutsuz, şikayet dilekçesinde, "Bir saatten fazla süren ağır fiziksel şiddete maruz kaldım. Hukuki haklarımı sonuna kadar savunacağım" dedi.

Deniz Bulutsuz'un şikayeti üzerine açılan soruşturmada İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, Ozan Güven hakkında 3 yıl 8 aydan 13.5 yıla kadar hapis cezası ile dava açılmasını istedi. Dosyada Ozan Güven, hakaret", "tehdit", "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma"ve "kasten yaralama" ile suçlandı. 

Ozan Güven, kendisinin de darp edildiği iddiasıyla şikayetçi oldu. Savcılık, Deniz Bulutsuz hakkında ‘basit yaralama’ suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi. İddianamede Deniz Bulutsuz'un, Ozan Güven'in yüzünü ve kolunu yaraladığı iddia edildi. (AA)