Paris'te gözaltındaki şüpheli polise ateş açtı: 2 yaralı

Paris Emniyeti, bir polis merkezi içinde polislerden birinin silahını alarak polislere ateş açan şüphelinin de ağır yaralandığını açıkladı.

Fotoğraf: Arşiv/ AA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fransa'nın başkenti Paris'te bir polis merkezinde gözaltında tutulan bir şüpheli, polis memurlarına ateş açtı. İki polis memuru ağır yaralandı.

Reuters haber ajansının aktardığına göre, Paris Emniyet Müdürü Laurent Nunez, 10 Mayıs Cuma günü olayı doğrulayarak, bir erkeğin, Paris'teki bir polis merkezinde tutulduğu sırada polislerden birinin silahını alarak ateş açtığını ve iki polis memurunu yaraladığını söyledi.

ŞÜPHELİ DE AĞIR YARALANDI

Olayın dün akşam saatlerinde yaşandığı ifade edilirken, polisin, faili 13'üncü bölgedeki bir apartman dairesinde bir kadına şiddet uyguladığı iddiasıyla gözaltına aldığı bilgisi verildi. Fransa basınına yansıyan haberlerde de saldırı bir 'ev içi şiddet' vakası olarak tarif edildi.

Basına açıklamada bulunan Nunez, "İki polis memurumuz ağır yaralandı" diyerek şüphelinin de ağır yaralandığı bilgisini verdi. Fransa basınına göre, şüphelinin ateş açmasının ardından polis de buna ateş açarak yanıt vermişti. Nunez, saldırganın kimliği hakkında bilgi vermedi.

(DIŞ HABERLER SERVİSİ)