Parktaki kavgayı ayırırken öldürüldü

Antalya'da parkta koyun otlatan kişilerle, muhtar arasında kavga çıktı, tarafları ayırmaya çalışan Eşref Demircan kafasına aldığı satır darbesiyle öldü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya'nın Baraj Mahallesi'ndeki parkta koyun otlatılmasından rahatsız olan mahalleli, muhtar Adnan Uç'a haber verdi. Önceki akşam parka gelen Muhtar Uç, gruptaki 6 kişiden, koyunları başka yerde otlatmalarını istedi. Ancak karşılıklı tartışmanın ardından kavga çıktı. Kavgayı ayırmaya çalışan Eşref Demircan, gruptaki bir kişinin elindeki tabancayı aldı. Bu arada arkadan yaklaşan bir kişi, Demircan'ın kafasına satırla vurdu. Kavgayı görüp parka yerine gelen muhtarın kardeşi Ayhan Uç da kafasından yaralandı.

Haber verilmesi üzerine gelen polis, tarafları ayırdı. Yaralılar ambulansla hastanelere götürüldü. Kepez Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Eşref Demircan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Demircan Burdur'un Çavdır ilçesinde toprağa verilirken, kavgaya karışan ve cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan Mertcan D. ise tutuklandı. (ANTALYA-DHA)