PFDK'den Adana Demirspor ve yöneticilerine para cezası

PFDK, Adana Demirspor'a 32 bin lira, başkan Murat Sancak ve yönetici Süleyman Bilici'ye de 5'er bin lira para cezası verilmesini kararlaştırdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Süper Lig takımlarından Adana Demirspor'a 32 bin lira para cezası verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) internet sitesinde yer alan karar göre, Gaziantep FK ile oynanan maçta “taraftarlarının neden olduğu saha olayları” gerekçesiyle Adana Demirspor'un 32 bin lira para cezası verilmesine hükmetti.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ve kulüp yöneticisi Süleyman Bilici'nin ise “talimatlara aykırı hareketleri” nedeniyle 5'er bin lira para cezasıyla cezalandırılmasına karar verildi.

Hatayspor'a da Fenerbahçe maçında kulüp temsilcisinin müsabaka organizasyon toplantısına geç katılmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası verildi.

Çaykur Rizespor maçında taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratı nedeniyle İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü de ihtarla cezalandırıldı. Ayrıcı Başakşehir'in Kuzey Üst Tribünü D blokta yer alan taraftarlarının elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi ve bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine kararlaştırıldı. (HABER MERKEZİ)