Pınar Deniz'den 'evlilik' açıklaması: Her an her şey olabilir

'Pazar Sürprizi'ne konuşan oyuncu Pınar Deniz, "Bu yaz evlilik gibi bir planımız yok. Kaan ile akışındayız, her an her şey olabilir" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Pınar Deniz, Cannes sahillerini Show Tv’nin 'Pazar Sürprizi' programıyla birlikte gezdi ve Ömür Sabuncuoğlu’nun sorularını yanıtladı. Üçüncü kez Cannes’a geldiğini söyleyen Deniz, şehrin sahilini ilk kez bu kadar gezdiğini belirtti.

Cannes Film Festivali’ne oynadığı bir filmle gelmenin hayallerini kurduğunu söyleyen Deniz, "En çok istediğim şeylerden biri gelecek yıllarda Cannes’da bir filmimle olmak ve burada ödül almak. Merve Dizdar ödülü alınca çok mutlu olmuştum ve aynını kendim için de manifestledim" dedi.

'DOĞALLIK TAKINTIM VAR'

Estetik operasyonlarla ilgili gündeme de değinen Pınar Deniz, "Doğallık takıntım var. Bugüne kadar ne kaşımı aldırdım, ne de saçımı boyattım. Bir oyuncu olarak bütün malzemem yüzünde ve bunun kaybetmeyi istemem. O yüzden estetik yaptırmayı düşünmedim. Dileyen dilediğini yaptırabilir, ilerde belki ben de yaptırabilirim" diye konuştu. 

'EVLENME TEKLİFİ ALDIĞIM DOĞRU'

Pınar Deniz, 6 Ağustos 2023’te Kaan Yıldırım ile birlikte yaptığı sosyal medya paylaşımıyla ilgili olarak, "O paylaşım evlilik teklifi olarak yorumlandı ama evlilik teklifine özel bir paylaşım değildi. Çok mutlu ve yüksek olduğum bir günü paylaştım. Sosyal medyada her aklıma eseni paylaşıyorum, belki de öyle yapmamalıyım. Ama 6 Ağustos’ta Londra’da evlenme teklifi aldığım doğru" dedi.

Pınar Deniz, bu yaz Kaan Yıldırım ile evleneceği iddiasına "Bu yaz evlilik gibi bir planımız yok. Her ikimiz de kariyerimizde ilerliyoruz. Kaan ile akışındayız, her an her şey olabilir" diye yanıt verdi. 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)