Polis oyuncak silahını gerçek sandığı striptizciyi gözaltına aldı

Almanya'da bir striptizci üzerindeki oyuncak silahı gerçek sanan polis tarafından ters kelepçelenerek gözaltına alındı. Polis, bekarlığa veda partisine çağrılan striptizciyi serbest bıraktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Polis, Almanya'nın Frankfurt kentinde ABD'deki polis üniformalarına benzer kıyafet giyen bir striptizciyi taşıdığı uzun namlulu oyuncak silah nedeniyle gözaltına aldı.

BBC'nin haberine göre, 26 Mayıs Cuma akşamı yaşanan olayda, Nordend ilçe polisi, ihbar üzerine şüpheli erkeğe müdahale etti. ABD polisine benzer bir üniforma giyen, kask takan ve uzun namlulu saldırı silahı taşıdığından şüphelenilen kişi, polis tarafından zorla yere yatırılarak elleri arkasından kelepçelendi. Şüpheliyi gözaltına alan Alman polisi, daha sonra söz konusu silahın oyuncak olduğunu anladı. Yakındaki bir bardaki bekarlığa veda partisine giderken gözaltına alınan striptizci sonrasında serbest bırakıldı.

'BARDAKİ BEKARLIĞA VEDA PARTİSİNE GİDİYORDU'

Polis, konuya ilişkin açıklama yaparak, ilçe sokaklarında gezen şüpheliyle ilgili pek çok ihbar aldıklarını, şüphelinin üzerindeki silahın gerçek olup olmadığını bilmediklerinden şüpheliyi gözaltına aldıklarını belirtti. Durumu 'görünürde silahın olduğu tehlikeli bir durum' olarak nitelendiren polis, 31 yaşındaki kişinin 'aldatıcı derecede gerçek görünen oyuncak bir silah taşıdığını' ve 'kıyafetinin askeri etkisini hafife aldığını' söyledi. 

Polis açıklamasında, "Sonunda incelemeler erkeğin bekarlığa veda partisi için Oeder Weg sokağındaki bir bara çağırılan bir striptizci olduğunu gösterdi" ifadelerine yer verildi. (DIŞ HABERLER)

Etiketler striptizci almanya