Süleyman Soylu: Topunuz gelin be, topunuz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bakanların referandum çalışmalarına izin vermeyen Almanya ve Hollanda'yı eleştirdi. Soylu, "Topunuz gelin be, topunuz. Bu millet 16 Nisan'da tokadını vuracak" dedi

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, referandum çalışması kapsamında Trabzon'a gitti. AK Parti'ye ait otobüsle Araklı ilçesine geçen Soylu, anayasa değişikliği ve referandum süreci hakkında konuşma yaptı.

'EVLATLARIMIZ HER TARAFTA OPERASYON YAPIYOR'

Türkiye'ye karşı büyük oyun ve tuzaklar hazırlandığını savunan Soylu, "'Özerklik ilan edeceğiz' dediler. Madem o kadar cesaretiniz çoktu, bugün desenize 'Özerklik ilan edeceğiz' diye. Edin de boyunuzun ölçüsünü alalım. Evlatlarımız orada. Haince, alçakça, sıçan ve fare gibi eylem yaparsınız biliniz ki yaptığınız her eylemden sonra cezasını daha ağır vereceğiz. Evlatlarımız orada her tarafta operasyon yapıyor" dedi.

'PKK İLE AYNI DİLİ KULLANIYORLAR'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Bakan Soylu, "Keşke benim yerime burada Kılıçdaroğlu konuşsaydı. Buradan uyarmak istiyorum. Her şeyi söyleyebilirsiniz ama PKK ile aynı dili kullanmanızın affedilir tarafı yoktur" şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun "FETÖ" ile ortaklık kurduğunu iddia eden Soylu, "Kılıçdaroğlu nasıl genel başkan oldu? Hepimiz biliyoruz, kasetle oldu. Tarihe böyle geçti. Peki bunu yapan FETÖ. Herkes biliyor. Peki niye kol kolalar? Eli mahkûm öyle mi? Ya diyet ödüyor, ya esir olmuş esir. FETÖ'nün esiri olmuş" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin yeni bir kumpasın içine çekilmeye çalışıldığını belirten Soylu, "Bir de başka ortakları çıktı. Almanya ve Hollanda. Topunuz gelin be, topunuz. Bu millet 16 Nisan'da tokadını vuracak" dedi. (DHA)

Soylu: Kılıçdaroğlu'nun arkasına tenekeyi takarlarSoylu: Kılıçdaroğlu'nun arkasına tenekeyi takarlar

Süleyman Soylu: Kılıçdaroğlu FETÖ ile ittifak ediyorSüleyman Soylu: Kılıçdaroğlu FETÖ ile ittifak ediyor