Gül: Açılınca hepsi çıkacak artık

Eski Cumhurbaşkanı Gül, İstanbul'da oyunu kullandı. Oyunun rengi sorulan Gül, "Ümit ediyorum ki bundan sonra her şey geride kalır, Türkiye'nin geleceği için, bütün vatandaşlarımızın, herkesin mutluluğu için" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, oyunu İstanbul'da kullandı.  Abdullah Gül, saat 12.35 sıralarında oy kullanacağı Çubuklu Mahallesi'ndeki Şehit İsmail Kefal İlkokulu'na eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte geldi.

'HER ŞEY GERİDE KALIR'

Gül oy kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, "Demokrasilerde önemli konular tartışılıyor ve halkın önüne geldikten sonra da son söz milletin oluyor. Şimdi milletin sözünü işitmek gerekecek, ondan sonra da saygıyla karşılamak. Türkiye'nin hep geleceğe bakmasını ve ümit ediyorum ki bundan sonra her şey geride kalır, Türkiye'nin geleceği için, bütün vatandaşlarımızın, herkesin mutluluğu için. Türkiye'nin geleceği açık, parlak ve öngörülebilir yapılır. İnşallah iyi olur" " diye konuştu.

OYUNUZUN RENGİ NEDİR? SORUSUNA YANIT

Bir gazetecinin, "Sizin oyunuzun rengi nedir? Hepimiz merak ediyoruz" şeklindeki sorusun Abdullah Gül, "Açılınca hepsi çıkacak artık" şeklinde yanıt verdi.  Muhabirin "Özellikle sizin ki çok merak ediliyor" ifadeleri üzerine de Gül, "Muhakkak ki herkesin bir tercihi var. Herkes vatandaşlık görevini yaptı. Tercihimizi bütün millet gibi biz de o kabinde tercihimizi yaptık. Onların hepsi toplanacak ve milletin sözü olarak ortaya çıkacak" şeklinde konuştu.