Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın serumunu tutan Bak, Spor Bakanı oldu

Referandum sonrası beklenen kabine değişikliği dün gerçekleşti. Gençlik ve Spor Bakanlığı'na getirilen Osman Aşkın Bak, 90'lı yıllarda geçirdiği trafik kazasında yaralanan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın başında serumunu tutan isimdi....

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti ve hükümeti 2019 yılında yapılacak başkanlık seçimine taşıyacak bakanlar kurulu dün yapılan revizyonla belirlendi. Kabineye yeni giren isimlerden biri de Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak oldu.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, 'Kabine değişikliğinin perde arkası' başlıklı köşesinde, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la Bak arasındaki 90'lı yıllara dayanan arkadaşlığı yazdı:

"Erdoğan, 90’lı yıllarda Kargasekmez’de bir trafik kazası geçiriyor. Devamını Erdoğan’dan dinleyelim.

“Bizi hemen önce Düzce’ye getirdiler, Düzce’de bizi almadılar. Ambulans yok ambulans. Bizi bir minibüsün içine koydular, sanki eşya koyar gibi. Yaralı arkadaşlarımızdan bir tanesi bizim serumları tutuyor. Hemşire de vermediler. Ve biz o halimizle Bolu’ya gittik. Devlet hastanesinde sorulan soru şu! Bunlar memur mu, sigortalı mı? Dediler ‘Alamayız, SSK Hastanesine götüreceksiniz’. Ordan da SSK hastanesine götürdüler.”

Erdoğan’ın başında serum şişesini tutan kişi bugün bakan olan Osman Aşkın Bak. Hayatı boyunca “Reis”ten ayrılmayan bir isim."

(HABER MERKEZİ)