AK Parti'de 22 il başkanı değişiyor

AK Parti'de belediye başkanları ve il yönetimlerindeki görevden almalar devam ediyor. Son olarak, 22 il başkanının daha istifasının alınacağı duyuruldu. Açıklama, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık'tan geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AK Parti'de yenilenme süreci kapsamında 22 il başkanının daha değişeceğini açıkladı.

Çalık, canlı yayında AK Parti'de değişim ve istifalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

İstifaların bir son değil, yeni başlangıç olabileceğini belirten Çalık, şu açıklamada bulundu:

"İstifa eden belediye başkanlarımız, partimizde alınan kararları yerine getirmişlerdir. Bunların siyasi, hukuk, sosyal olarak sorunları varsa gereği yerine getirilecektir. Bizim aldığımız kararlar neticesindeki istifaların kabulü bizim için yeniden bir yenilenme hareketidir. Biz hep bir değişimin adresi olduğunu söyledik.

Cumhurbaşkanımızın genel başkan olmasıyla birlikte partideki yenileşme hareketimize hız verdik. Partinin yönetim kademesinde MKYK başta olmak üzere, teşkilatlarımızda bugün 22 il başkanımızın değişimi söz konusu.

DEĞİŞİM DEVAM EDECEK

Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, belediye başkanlarımız; her konuda yenilenme. Bunlara sadece yenilenme hareketi olarak bakmak lazım. AK Parti bir veda partisi değil, vefa partisidir. Yani istifa bir son değil, bir başlangıç olacaktır. Arkadaşlarımız da partimizden değil, belediye başkanlığı görevlerinden istifa etmiştir."

(HABER MERKEZİ)

'Erdoğan'dan Gökçek'e: İkinci kez neden geldin?''Erdoğan'dan Gökçek'e: İkinci kez neden geldin?'

İstifa eden Altepe: Hazırlıksız yakalandımİstifa eden Altepe: Hazırlıksız yakalandım