Gökçek yeşil sahada da üzüldü

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın talebi üzerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Melih Gökçek, Osmanlıspor maçını izledi. Gökçek'in onursal başkanlığını yaptığı takım, Konyaspor'a 1-0 yenildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden dün istifa eden Melih Gökçek, Konya'ya giderek, onursal başkanlığını yaptığı Osmanlıspor'un Atiker Konyaspor'la oynadığı maçı izledi.

Osmanlıspor taraftarı zaman zaman Gökçek, lehine 'En büyük başkan bizim başkan' sloganı atarken, takım sahadan yenik ayrıldı.

Konyaspor maçı, Miloseviç'in 69'uncu dakikada attığı golle 1-0 kazandı.

ÜNAL: YOL ARKADAŞLIĞIMIZ SÜRÜYOR

Öte yandan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, bir televizyon kanalında sorular üzerine yaptığı açıklamada, Gökçek'in istifasını değerlendirdi. Ünal, "Lider, keyfilikle hareket etmez. Keyfiliğin olduğu yerde demokrasi yoktur. Antidemokratik bir uygulamanın temel niteliği keyfiliktir. Siyasi riskin olduğu yerde keyfilikten bahsedemeyiz.

Melih Bey ile olan yol arkadaşlığımız devam ediyor. Tıpkı Kadir Bey ile Recep Altepe Bey ile olan yol arkadaşlığımızın devam ettiği gibi. Bu arkadaşlarımızın her birinin çok ciddi deneyimi, birikimi var. Tabii ki siyasi kadroların içerisinde önümüzdeki süreçte değişik görevlerde bu arkadaşlarımızdan partimiz istifade edecektir" dedi.

(KONYA-DHA/HABER MERKEZİ)