Kahraman destek turunda

İsmail Kahraman, TBMM Başkanlığı için destek istemek üzere MHP Genel Bakanı Devlet Bahçeli'yle görüştü. CHP grubunu da ziyaret etmesi beklenen Kahraman, HDP'den ise henüz randevu istemedi.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Meclis Başkanlığına yeniden aday olan AK Parti Milletvekili İsmail Kahraman, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Bahçeli'yle görüşmede MHP'nin Grup Başkanvekilleri ile AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin de yer aldı.

CHP grubunu da ziyaret etmesi beklenen Kahraman'ın HDP'den ise henüz randevu istemediği öğrenildi.

Kahraman adaylık başvurusu yaptıktan sonra, "Seçildiğim takdirde hedefim, yine birlik ve beraberlik, bütünlük içinde yürümektir. Beraber yürüyeceğiz, Türkiyemizi tarihi misyonuna uygun geleceğe taşıyacağız" demişti.

Kahraman, görüşme sonrası şu açıklamayı yaptı: "26'ncı dönem 2'nci devre için yeniden Meclis Başkanlığı seçimi var. Bendeniz sayın genel başkanımızı, ziyarete geldim. Kendilerinden desteklerini istirham ettim. Önümüzdeki dönemde Türkiyemiz için milletimiz için insanlık için hayırlı çalışmalara vesile olmasını temenni ettiğimi ifade ettim. Bir görüş alışverişimiz oldu. Kendilerinin engin tecrübesi var, vatan aşkı var, millet sevgisi var. Hepimiz aynı hedefe yönelmeliyiz. İnşallah önümüzdeki çalışma döneminde aynı istikamette, Türkiye'mizin mutlu hedefinde tarihte yüklenmiş olduğu misyona uygun hedefte ilerlemede destek olunacak. Siyasi partilerin hepsi millete hizmet için var, milletimizin yücelmesi için var. Muasır medeniyetin ötesine geçmemiz için var."

(DUVAR)