Semih Yalçın: CHP, CHP görünümlü HDP’li milletvekilleri için tedbir almalı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, bazı CHP milletvekillerinin HDP'li gibi göründüğünü savundu. Yalçın, "Bu parti, bünyesinde barındırdığı CHP görünümlü HDP’li milletvekilleri ve bazı medya mensupları için tedbir almalıdır. CHP içine kaçan HDP’yi çıkarmalı ve tedhişçi solu bünyesinden temizlemelidir" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

'DERSİMLİ MÜPTEZEL MEHMET TEZKAN'

Milliyet gazetesi Mehmet Tezkan'a "Dersimli müptezel" diyen Yalçın, "NTV’nin daimi konuğu Dersimli müptezel Mehmet Tezkan yine MHP düşmanlığıyla yorum yapmakla meşgul. Hamakat ehli olanların Sayın Devlet Bahçeli’nin politikasını anlamasını beklemiyoruz" ifadelerini kullandı.

'MÜSAMERE ÇOCUĞU ÖZGÜR ÖZEL'

CHP milletvekillerini MHP'yle ilgili açıklamalarına da değinen Semih Yalçın, şöyle devam etti: "CHP’nin müsamere çocuğu Özgür Özel siyasi adap ve nezaket kurallarını hiçe sayarak, yerini, haddini ve hududunu bilmeden cami duvarına bevlettiğine göre partisinin ilk genel seçimlerdeki mukadder yıkım ve hüsranını şimdiden hissetmiş olmalıdır."

Özgür Özel: MHP'nin durumu; patron çıldırdı, kapatıyoruzÖzgür Özel: MHP'nin durumu; patron çıldırdı, kapatıyoruz

CHP'li bazı milletvekillerinin HDP'li gibi göründüğünü belirten Yalçın, paylaşımında, "Bu parti, bünyesinde barındırdığı CHP görünümlü HDP’li milletvekilleri ve bazı medya mensupları için tedbir almalıdır. CHP içine kaçan HDP’yi çıkarmalı ve tedhişçi solu bünyesinden temizlemelidir. Bugün ki CHP’nin öteden beri milletle sorunu vardır" ifadelerine yer verdi.

Yalçın'ın paylaşımları şöyle: