İstanbul CHP'de Kaftancıoğlu ile Canpolat yarışacak

Mevcut İl Başkanı Cemal Canpolat, hafta sonu yapılacak CHP Kongresi'nde yeniden aday olacağını açıkladı. Adaylığını açıklayan diğer bir isim ise Canan Kaftancıoğlu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP İstanbul'da ilçe kongrelerini tamamladı. bu hafta sonu yapılacak İstanbul İl Kongresi'nde yeni il başkanı seçilecek. İstanbul il başkanlığına adaylığını açıklayan ilk isim Canan Kaftancıoğlu  oldu. Kaftancıoğlu, adaylığını Twitter hesabından şu masajları paylaşarak duyurdu:

CHP'nin mevcut İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat da bugün yeniden aday olduğunu açıkladı. Bugün düzenlediği basın toplantısında Açıklama sırasında Canpolat'ın bir yanında CHP Grup Başkanvekili Engin Altay bir yanında da CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi oturdu.

ZEYBEK'TEN KAFTANCIOĞLU İÇİN MESAJ

Daha önce İl Başkanlığı'na aday olacağı konuşulan  Gökhan Zeybek ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Canan Kaftancıoğlu'na başarılar dilediğini açıkladı.

CHP kulislerinde 39 ilçe başkanının yarısından fazlasının Cemal Canpolat'tan yana tavır aldığı, 14 ilçe başkanının ise Canan Kaftancıoğlu'nu destekleyeceği ileri sürülüyor. (HABER MERKEZİ)