Hakan Çavuşoğlu: Paylaşımlarında bu ülkeye en ufak bir sevdasının olmadığı ortaya çıkıyor

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, yeni CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun sosyal medya paylaşımlarını eleştirdi. Çavuşoğlu, "Paylaşımlarında bu ülkeye en ufak bir sevdasının, aidiyetinin, hissinin, duygusunun olmadığı ortaya çıkıyor. Bu millete, devlete yabancı olan, ona adeta kin kusan böyle bir anlayış olabilir mi?" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa'da AK Parti Nilüfer İlçe Kadın Kolları Kongresi'ne katıldı. Kongrede konuşan Çavuşoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı seçilen Canan Kaftancıoğlu'nun sosyal medya paylaşımlarını eleştirdi.

Çavuşoğlu, "Paylaşımlarında bu ülkeye en ufak bir sevdasının, aidiyetinin, hissinin, duygusunun olmadığı ortaya çıkıyor. Ne diyor ? 'Tarihte bugün Ermeni soykırımın başladığı gündür' diyor. Paylaşımı bu. 'Devlet katliam yapmak yerine kahramanca davransaydı daha iyi olurdu' diye paylaşımda bulunuyor" dedi.

"Bunlar İstanbul sokaklarına 'Zulüm 1453'te başladı' diye yazanlardır" diyen Çavuşoğlu, şunları söyledi:

"Bunlar İstanbul'da yöneticilik de yapamaz, bu ülkeye bir milim faydası da olamaz. Sen İstanbul'un başına kadın seçtirsen ne olur, il başkanın kadın olsa ne olur. Bu millete, devlete yabancı olan, ona adeta kin kusan böyle bir anlayış olabilir mi? Bir de çıkıp 'Benim partimi Atatürk kurdu' diyeceksin. Bunların hamasetini, istismarını yapacaksın. Vatansever milletimizin üyelerini, fertlerini istismar edeceksin, manipüle edeceksin, biz de bunları söylemeyeceğiz öyle mi?" (BURSA/DHA)

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında soruşturma açıldıCHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında soruşturma açıldı