Bakanların koltuk geriliminde mutlu son!

AK Parti Grup Toplantısı'nda 'koltuk' tartışması bu hafta sona erdi. İçişleri Bakanı Soylu ve Aile Bakanı Kaya yan yana oturdu.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın AK Parti Meclis Grubu'ndaki koltuk tartışmasında çözüm bu hafta bulundu. Daha önce Soylu'nun sürekli olarak oturduğu bölüme geçen hafta Kaya gelip oturmuş, bu sırada iki bakanın danışman ve korumaları arasında yaşanan tartışma kameralara yansımıştı. O tartışma Kaya'nın bizzat gelerek Soylu'nun korumasını kaldırarak koltuğa oturması ile sonuçlanmıştı.

Bu haftaki grup toplantısında ise çözüm bulundu: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Aile Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya aynı bölümde yan yana oturdu. İki bakanın hemen yanında ise Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve Başbakan Yardımcısı Fikri Işık yer aldı. Dört bakan medya mensuplarına da gülümseyerek poz verdi.

Bakan Soylu sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaştı.

Enerji Bakanı Berat Albayrak ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oturduğu kısmın arka bölümünde her zamanki yerindeki koltuğunu korudu. Parti kulislerinde Kaya ve Soylu'nun yan yana görüntü vermesinin özellikle istendiği belirtiliyor. (DUVAR)

Soylu'nun koltuğunu Kaya böyle kaptı!Soylu'nun koltuğunu Kaya böyle kaptı!