Destici, Erdoğan'la görüşmesini anlattı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, ittifak için Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşmeyi anlattı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti ve MHP ittifakına açık destek verdiklerini belirterek, "Bizim ittifakın içinde yer almamız konusunda her şey olumlu gidiyor. Olumsuz hiçbir şey yok" dedi.

CNN Türk'te Şirin Payzın'ın "Ne Oluyor" programına katılan Destici, Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmeye ilişkin soruları cevapladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapılan görüşmede neler konuşulduğu sorusunu yanıtlayan Destici şunları söyledi:

"Meclis'e sunulan iki ya da üç parti ya da da dört partinin ittifakı değil. İttifak yasası. Bu yasadan seçime katılmaya hak kazanan 9 parti yararlanacak. AK Parti ve MHP burada çok açık bir irade beyanında bulundu. Biz de çok açık bir irade beyanında bulunduk. Dolayısıyla biz bu ittifakın yanındayız, destekliyoruz. Bu ittifakın Türkiye ve milletimiz için hayırlı olduğunu düşünüyoruz."

İttifak kurulmasında parti olarak beklentilerinin karşılanıp karşılanmadığı sorusuna karşılık Destici, "Biz, ne verilecek ne alınacak hesabı içinde asla olmadık. BBP bugüne kadar böyle bir hesap içinde olmadı, bundan sonra da olmaz" dedi.

(HABER MERKEZİ)

Etiketler AK Parti BBP ittifak