'Kılıçdaroğlu'nun mitomani hastalığı azmaktadır'

AK Parti'den, Kılıçdaroğlu'nun CHP grubundaki konuşmasına tepki geldi. Yazlı açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal "Kılıçdaroğlu'nun mitomani hastalığı daha da beter azmaktadır" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, yazılı bir açıklama yaparak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün CHP grubundaki konuşmasına tepki gösterdi. Ünal, yazılı olarak yaptığı açıklamada, "Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize dönük hakaretleri, yalan ve iftiralarıyla kendisini bir kez daha kirletmiştir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenen Kılıçdaroğlu, "Keşke Yunanlar galip gelseydi diyen adama gideceksin, önünde el pençe duracaksın, sen vatan hainisin" ifadelerini kullanmıştı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal'ın açıklamanda; "Kılıçdaroğlu'nun mitomani hastalığı daha da beter azmaktadır. Türkiye'nin Zeytin Dalı Harekâtı hem diplomatik hem askeri alanda yüksek bir başarı ile gerçekleşmişken, Türkiye 2017'de yüzde 7,4 büyüyerek G-20 ülkeleri arasında birinci olmuşken, 2018 Mart'ında yıllık bazda 160 milyar dolarlık ihracat ile kendi rekorumuzu kırmışken, son bir yılda 1,5 milyonluk istihdam sağlanmışken, enerjide dışa bağımlılığın azaltılmasına yönelik yerli ve milli projeler devreye girmiş ve 30 yıllık hayal olan nükleer santralin bugün temeli atılıyor iken Kılıçdaroğlu'nun hastalığına bağlı hezeyanları artmıştır. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize dönük hakaretleri, yalan ve iftiralarıyla kendisini bir kez daha kirletmiştir." ifadeleri yer aldı. (Haber Merkezi)