Muharrem İnce: Sattıklarınızı CHP yaptı!

Muharrem İnce, Karabük’te konuştu. İnce "Bu ülkeyi yönetenler ' CHP çivi mi çaktı' diyor. O sattıklarını kim yaptı?" diye sordu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Karabüklü vatandaşlarla buluştu. AK parti iktidarını eleştiren CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Bu ülkeyi 16 senedir yönetenler ise 'CHP çivi mi çaktı' diyor. O sattıklarını kim yaptı?" diye sordu.

Karabük mitinginde konuşan İnce’nin açıklamalarından satırbaşları şöyle;

SİZİ KEKLEYECEĞİM DİYOR: Ben çocuklara iş diyorum, o bedava kek verecekmiş. Yani sizi kekleyeceğim diyor. İnanılır gibi değil. Kıraathane açacakmış, oturacakmışız, kekler, çaylar bedavaymış. İnternetten haberin yok mu senin? Wikipedia açılacak mı peki? Bedava kek yemek istiyorsanız Erdoğan’a oy verin, fabrikada çalışıp ekmeğinizi kazanmak istiyorsanız bana oy verin.

HASTA MÜŞTERİ MİDİR? Şehir hastanelerinin müşterisi çok olacak diyor. Lafa bak lafa! Hasta müşteri midir? Şirazeden çıktı bu ara. “Bakanlar dışarıdan eleman olacak” diyor. Dün akşam oturmuş yandaş iki gazeteciyle, diyorlar ki şair ölmüş. Hemen çıkarıyor cebinden şiirini, tesadüfe bak. Sorular ayarlanmış sorular.