Erdoğan: Ekonomide ihtiyaç olan reformların neler olduğunu biliyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomide ihtiyaç duyulan reformların gerçekleştireceklerini belirtti. Twitter hesabından açıklama yapan Erdoğan, "Ülkemizin uluslararası piyasalardaki görünümünü güçlendirecek adımları birer birer atıyor, bütçe disiplininden en küçük bir taviz bile vermiyoruz" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yasama yılının başlaması nedeniyle Twitter hesabından yazılı açıklama yaptı.

"Türkiye Büyük Millet Meclisi 27’nci Dönem 2’nci Yasama Yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum" diyen Erdoğan, "Bugüne kadar milletimizle birlikte hareket ederek her sorunun üstesinden geldiğimiz gibi, bundan sonra da aynı başarılara imza atmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

'SERBEST PİYASA VE BÜTÇE DİSİPLİNİNDEN TAVİZ VERMEYECEĞİZ'

Ekonomide reformlara ihtiyaç olduğunu belirten Erdoğan, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin ekonomi konusunda ihtiyacı olan reformların neler olduğunu biliyoruz. Ülkemizin uluslararası piyasalardaki görünümünü güçlendirecek adımları birer birer atıyor, bütçe disiplininden en küçük bir taviz bile vermiyoruz.

Ekonomimizin dengelerini, finanstan yatırımlara kadar her alanda tahkim etmeye yönelik programları dikkatle hayata geçiriyoruz. Serbest piyasa ekonomisi kurallarından taviz vermeden, gereken her türlü tedbiri alıp uygulayacağız."

Erdoğan yürütme yetkisiyle Meclis'te: ABD'yle meseleleri çözmeyi umut ediyoruzErdoğan yürütme yetkisiyle Meclis'te: ABD'yle meseleleri çözmeyi umut ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın paylaşımları şöyle:

(HABER MERKEZİ)