Binali Yıldırım istifa iddiasını yalanladı

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, belediye başkan adaylığı için, yarın görevini bırakacağı iddiasını yalanladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - TBMM Başkanı Binali Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için, yarın istifa edeceği iddiasını yalanladı. Yıldırım, "Kim demiş? Benden duymadığınız hiçbir şeye inanmayın. Yalan yanlış haberlere itibar etmenize gerek yok. Her zaman milletimizin hizmetinde olduk olmaya da devam edeceğiz " dedi.

'CEZALAR MART SONUNA KADAR GERİ ÖDENECEK'

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, İstanbul'da UKOME kararına aykırı geçiş yaptıkları gerekçesiyle ceza kesilen araç sahipleriyle bir araya geldi.

"Köprü geçiş cezalarıyla ilgili çelişkili bir durumlar var, düzeltilmeli" diyen Yıldırım, "Hangisinin kamyon türü muameleye tabi tutulacağının, hangilerinin bunun dışında kalacağının belirlenmesi lazım. Burada bir karışıklık var" şeklinde konuştu.

Cezaların geri ödeneceğini söyleyen Yıldırım, "Bu konuyla ilk işim düzeltici işlem yapacağız. Karayolları Kanunu'na geçici bir madde koyarak bu işi kökten çözeceğiz. Bu yapacağımız düzenlemeyle tüm cezaları affedilmesi birinci işimiz. Ceza ödemiş olanlara da Mart sonuna kadar ödediği cezalar geri ödenecek" dedi.

'BENDEN DUYMADIĞINIZ ŞEYE İNANMAYIN'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için, yarın istifa edeceği iddiası sorulan Yıldırım, "Kim demiş? Benden duymadığınız hiçbir şeye inanmayın. Yalan yanlış haberlere itibar etmenize gerek yok. Her zaman milletimizin hizmetinde olduk olmaya da devam edeceğiz " dedi. (HABER MERKEZİ)