Erhan Usta: Samsun'da ülkücü hareketin hakkını savundum

MHP milletvekili Erhan Usta, disipline sevk edilmesi hakkında açıklama yaptı. AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'ın "MHP'nin 10 ilçede iddialı olmalarına ancak gülebilirim" sözlerini hatırlatan Usta, "Milliyetçi-Ülkücü Hareketi, kimseye ezdirecek değiliz! Kesilir belki, ama çekmeye gelmez boynum!" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Parti disiplin kuruluna sevk edileceği duyurulan MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, Twitter hesabından açıklama yaptı.

Ekonomideki gelişmelerin seçim sonuçları üzerinde etkili olduğunu belirten Erhan Usta, "24 Haziran 2018 sonuçları ve sıkıntılı ekonomik koşullar gözönünde bulundurulduğunda, Samsun’da MHP, Üç Hilal altında bu seçimlere girse, tarihi başarı yakalayacaktır!" ifadelerini kullandı.

'KİMSE MHP'Yİ AŞAĞILAYACAK KUDRETTE DEĞİLDİR'

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'ın "MHP'nin 10 ilçede iddialı olmalarına ancak gülebilirim" sözlerinin yer aldığı videoyu paylaşan Usta, şöyle devam etti:

"Demek ki bunlar, görülmemekte ve bilmemektedir! MHP'ye olan bu teveccüh neden aşağılanmakta ve alaycı bir şekilde davranılmaktadır! Samsun’da ittifakı zedeleyen 'Buna, ancak gülerim…' diyen AKP İl Başkanı değil midir? Samsun’da ittifakı dinamitleyen, 'AK Parti olarak, ittifaka ihtiyacı olan bir il değiliz' diyen değil midir?

Kimse MHP’yi aşağılayacak, MHP ile dalga geçecek kudrette değildir! Milliyetçi-Ülkücü Hareketi, kimseye ezdirecek değiliz! Samsun’da Milliyetçi-Ülkücü Hareketin hakkını savundum! Kesilir belki, ama çekmeye gelmez boynum!" (HABER MERKEZİ)

MHP'li Erhan Usta: İttifak olmazsa olmaz değilMHP'li Erhan Usta: İttifak olmazsa olmaz değil

MHP milletvekili Erhan Usta disipline sevk edildiMHP milletvekili Erhan Usta disipline sevk edildi