Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu'yla görüştü

İstanbul Belediye başkan adayları AK Partili Binali Yıldırım ve CHP'li Ekrem İmamoğlu, telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İmamoğlu, "Kendilerini makamından arayıp not bırakmıştık tebrik etmek için. Sağ olsun Meclis Başkanımız döndü tebrik etti. Ben de teşekkür ettim" şeklinde konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'la telefonla görüştü. Görüşme hakkında açıklama yapan İmamoğlu, "Başarılar diledik. İnşallah iyi, centilmen, saygılı ve İstanbul'un konuşulduğu bir seçim olması dileklerimi ilettim" dedi.

CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu Hz. İsa'nın doğumu ve vaftiz edilişinin yıl dönümünde Yeşilköy Ermeni Kilisesi'ndeki ayin törenine katıldı. İmamoğlu burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Meclis Başkanı ve AK Parti İstanbul Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırımla telefonla görüştüklerini söyleyen İmamoğlu, "Sayın Meclis Başkanımız beni aradı. Tebrik etti. Aslında biz kendilerini açıklandığı gün makamından arayıp not bırakmıştık tebrik etmek için. Sağ olsun Meclis Başkanımız döndü tebrik etti. Ben de teşekkür ettim" diye konuştu.

Saygılı bir seçim olmasını istediğini belirten İmamoğlu, "Başarılar diledik. Ayağımıza taş değmesin, hepimiz sokaklarda gezeceğiz. İnşallah iyi, centilmen, saygılı ve İstanbul'un konuşulduğu bir seçim olması dileklerimi ilettim. Bu şekilde bir konuşmamız oldu" ifadelerini kullandı. (İSTANBUL/DHA)