Canan Kaftancıoğlu istifa etti

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, istifa etti. Kaftancıoğlu, "Bugünden itibaren il başkanınız olarak değil, partimin yılmaz, yorulmaz bir üyesi olarak İstanbul hayalimizi, hayata geçirmek için varım" dedi. Kaftancıoğlu'nun istifasında Bakırköy'de Bülent Kerimoğlu ve Ataşehir'de Battal İlgezdi'nin aday gösterilmesinin etkili olduğu konuşuluyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Canan Kaftancıoğlu, İstanbul adaylarının da belirlendiği Parti Meclisi toplantısı devam ederken CHP İstanbul İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Twitter hesabından açıklama yapan Canan Kaftancıoğlu, "Daima pusulam olan CHP Örgütüm; sizlerin inancı ve verdiği yetkiyle, bir şey olmak için değil, hep birlikte bir şey başarmak için yola çıktım. Ve bugünden itibaren İl başkanınız olarak değil, partimin yılmaz, yorulmaz bir üyesi olarak İstanbul hayalimizi, hayata geçirmek için varım" ifadelerini kullandı.

Gazete Duvar'a açıklama yapan bir CHP İstanbul Milletvekili, Kaftancıoğlu'nun istifası için "Parti Meclisi'ne mesaj" dedi.

CHP Parti Meclisi'ne sunulan İstanbul ve İzmir adaylarının listesi belli olduCHP Parti Meclisi'ne sunulan İstanbul ve İzmir adaylarının listesi belli oldu

Kaftancıoğlu'nun istifasında Bakırköy’de mevcut belediye başkanı Bülent Kerimoğlu’nun aday gösterilmesi ve Kılıçdaroğlu'nun Ataşehir adaylığı için yetki alıp Battal İlgezdi’yi yeniden aday göstermesinin etkili olduğu konuşuluyor.

Kaftancıoğlu'nun istifa haberinin ardından PM toplantısına kısa bir ara verildi. Toplantı saat 23.00'de yeniden başladı.(HABER MERKEZİ)

CHP Sancaktepe İlçe Yönetim Kurulu istifa ettiCHP Sancaktepe İlçe Yönetim Kurulu istifa etti