Özel: Bahçeli PKK ile FETÖ’yle ittifak arıyorsa, Ankara ve İzmir adaylarına baksın

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, MHP lideri Bahçeli'yi eleştirdi. Özel, "PKK ile FETÖ’yle bir ittifak arıyorsan Özhaseki’ye bak FETÖ boyutuyla. PKK boyutuyla ilgili bir şey arıyorsan, İzmir’deki aday PKK ile masaya oturan iktidarın ekonomi bakanıydı" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, TBMM’de basın toplantısı düzenledi.

"Halk fakir, saray büyükse orada otoriter rejim vardır" diyen Özel, "Sivas’ta KİT işçilerine kadro isteyene fırça atan bir demokrasi lideri değildir. Gübre desteklememizi istiyoruz diyen çiftçiyi fırçalayan bir demokrasi lideri olamaz. Destek verdik dedi ama tüm Türkiye’den telefon yağdı. Saray ile halk arasındaki uçurumla karşı karşıyayız” ifadelerini kullandı.

'ERDOĞAN VE BAHÇELİ TERÖR ÖRGÜTÜ PROPAGANDASI YAPIYOR'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Başkanı Devlet Bahçeli'nin CHP'ye yönelik sözlerini eleştiren Özel, şunları söyledi:

"FETÖ diyor, PKK diyor, Bahçeli de aynı şeyleri söylemiş. Terörle mücadelenin altın kuralı: Terör örgütü eylemi adından söz ettirmek için yapar. 30 televizyonda günde 10’ar defa terör örgütü propagandası yapıyorlar. İki lider, ağızlarına sakız etmiş bunların reklamını yapıyor. Sayın Bahçeli, PKK ile FETÖ’yle bir ittifak arıyorsan, oy vereceğin Ankara’daki Cumhur İttifakı'nın adayının, Kayseri Belediye Başkanı’yken yaptıkları ortada, kendi ağzında, dilinde, arşivde olan, Pensilvanya ile ilişkilerin adayı Özhaseki’ye bak FETÖ boyutuyla. PKK boyutuyla ilgili bir şey arıyorsan, İzmir’de ülküdaşlarım oy versin dediğin adam, PKK ile masaya oturan iktidarın ekonomi bakanıydı. Bakacaksan, buralara bak. Bizim adaylarımızda FETÖ, PKK göremezsin." (HABER MERKEZİ)