Demirtaş ve Zeydan'dan Xirvatê mektubu!

Demirtaş ve Zeydan'dan Hakkari'nin Büyükçiftlik (Xirvatê) beldesi seçmenlerine 31 Mart mektubu: Özellikle gençler ve kadın arkadaşlar zafer için canla başla çalışmalıdır.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 4 Kasım 2016’dan beri tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve eski HDP Milletvekili Abdullah Zeydan, Hakkâri’nin Büyükçiftlik Beldesi’nde yaşayan seçmenlere mektup gönderdi.

Avukatlar aracılığıyla gönderilen mektupta, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimin önemi anlatıldı. Mezopotamya Ajansı'nda yer alan habere göre, mektupta  2 bin 111 seçmene sahip beldenin başta kadın ve gençler olmak üzere tüm halkına, "HDP'den eş başkan adayı olan Gülcan Ceylan ile Emin Bulgan etrafında kenetlenme" çağrısı yapıldı.

Mektupta, "Xirvatê'nin saygı değer halkı çok değerli kardeşlerim. Önümüzdeki yerel seçimlerde hepimizi mutlu edecek, onurlandırılacak bir duruşu en net şekilde ortaya koyarak eş başkan adaylarımız Gülcan Ceylan ve Emin Bulgan'ın yanında duracağınıza yürekten inanıyorum. Özellikle gençler ve kadın arkadaşlar zafer için canla başla çalışmalıdır. Sizlerden güzel haberleri bekliyor, başarılar diliyoruz. Selam sevgi ile Selahattin Demirtaş-Abdullah Zeydan.”