'Akşener'e, bunlar deniyorsa bu devletin çivisi çıkmış'

Manisa'da konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, kendisiyle ilgili açıklamalara tepki gösterdi. "Herkes beni tehdit ediyor" diyen Akşener, "Dil o kadar bozuldu ki '5 harfli' diyor, 'Kaçacak deliği yok' diyor. Burada yalnız başımayım. Bugün karşınızda duran Meral Akşener'e, bunlar deniyorsa bu devletin çivisi çıkmıştır" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim çalışmalarına Manisa'da devam etti. Akhisar ilçesinde konuşma yapan Akşener, yerel seçimlerde destek isterken olumlu bir dil kullanmaya çalıştığını söyledi.

'MUHTARIN BEKA İLE NE ALAKASI VAR?'

"Arkadaşlarıma destek isterken, kimseyi kötülemiyor, tehdit etmiyor ve kimseye iftira atmıyorum" diyen Akşener, "Herkes beni tehdit ediyor; ama ben kimseyi tehdit etmiyorum. Bütün siyasi hayatım boyunca özellikle İYİ Parti'yi kurduğumdan bu yana iftiram, hakaretim, tehdidim ve terbiyesiz sözüm yoktur. Dil o kadar bozuldu ki '5 harfli' diyor, 'Kaçacak deliği yok' diyor. Burada yalnız başımayım. Bugün karşınızda duran Meral Akşener'e, bunlar deniyorsa bu devletin çivisi çıkmıştır" şeklinde konuştu.

31 Mart'ta yapılanın yerel seçim olduğunu vurgulayan Akşener, "Siz siz olun, aranızdaki birliği ve kardeşlik hukukunu bozmayın. 31 Mart'ın ertesi günü birbirinizin yüzüne bakmaktan imtina edecek noktaya gelmeyin. Muhtar ve belediye başkanı seçeceğiz. Muhtarın beka ile ne alakası var? Belediye meclis üyesi seçeceksiniz. Bu arkadaşların, Türkiye'nin bekasına nasıl bir zararı olabilir? Bunlara aldanmayın" dedi.

Erdoğan: Akşener ciddi bir yanlış yaptıErdoğan: Akşener ciddi bir yanlış yaptı

'ÇİFTÇİYE PAHALI, YATLARA UCUZ MAZOT VERİLİYOR'

Üretim maliyeti artan çiftçinin, yüksek maliyetle ürettiği için ürününü pahalıya sattığını söyleyen Meral Akşener, "Yem parası almış başını gitmiş. Çiftçi mazotu 6-6,5 liradan alıyor. Yatlara ise ucuz mazot veriyorlar. Böyle bir sistemde çiftçi nasıl üretsin? Ama yapmak istedikleri tarımı bitirmek. Biz buna direneceğiz. Tunus'tan zeytinyağı ithal ediyormuşuz. Afrin'den zeytin ithal ediyormuşuz. Bu Manisa'ya ayıptır, Akhisar'a ayıptır" ifadelerini kullandı.

Soylu'dan Akşener'e: Attığın adıma, söylediğin söze dikkat etSoylu'dan Akşener'e: Attığın adıma, söylediğin söze dikkat et

'İKTİDARINIZI DÖNEMİNDE EVİNE BASKIN YAPILMIŞ BİR AKŞENER VAR'

İYİ Parti lideri Akşener, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Sizin karşınızda Meral Akşener var. Biz ekonomiyi konuşmaya devam edeceğiz. İşsiz gençleri konuşmaya devam edeceğiz. Tencereyi kaynatmaya çalışan kadınları konuşacağız. Rahmetli Demirel'in 'Tencere iktidarları sallar' sözünü hatırlatıp, hep birlikte sallayacağız. Cebinizdeki kimlik belgesini çıkardığınızda ağa da budur paşa da budur torpil de budur. Sizin iktidarınız zamanında evine baskın yapılmış bir Meral Akşener var. O zaman korkmadıysam şimdi de korkmayacağım." (MANİSA/DHA)