Binali Yıldırım: İstanbul'da seçimi kazandık

AK Parti adayı Binali Yıldırım, partisinin İstanbul il başkanlığında partililere hitap etti. Yıldırım, "İstanbul'da seçim sayımları gayrı resmi sonuçları 31 bin 124 sandıkta tamamlanmış bulunuyor. Bu sonuca göre İstanbul'da seçimi kazandık" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti adayı Binali Yıldırım, rakibi Ekrem İmamoğlu'nun konuştuğu anlarda partisinin İstanbul il başkanlığında kameralarına çıktı. Binali Yıldırım, "İstanbul'da seçim sayımları gayrı resmi sonuçları 31 bin 124 sandıkta tamamlanmış bulunuyor. Bu sonuca göre İstanbul'da seçimi kazandık" dedi.

İstanbul halkına teşekkür eden Yıldırım, "İstanbullulardan, İstanbul'a verdiğimiz sözlerin takipçisi olmalarını istiyorum ve inşallah İstanbul'u 15 milyonun mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağı şehir haline getireceğiz. Seçimlerimiz hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. Binali Yıldırım, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ve tüm teşkilat ile Cumhur İttifakı'nın diğer kanadı olan MHP İl Başkanına ve teşkilatına teşekkür etti. Yıldırım, "Sonuçlar İstanbul'umuz için ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun. Teşekkürler İstanbul." diyerek, sözlerini tamamladı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde toplanan partililer ve vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ve AK Parti bayrakları ile yerel seçimin kesin olmayan sonuçlarını kutlamaya başladı. Kutlama sırasında ayrıca havai fişekler atıldı, davul-zurna çalındı. (HABER MERKEZİ)