Altun: Cumhurbaşkanımızın konuşması Yıldırım’ın açıklamasıyla çelişmiyor

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın balkon konuşmasının AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım'ın zafer ilanıyla çelişmediğini belirtti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim konuşmasındaki ifadelerin AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın "Seçimi kazandık" açıklamasıyla çelişmediğini belirtti.

Twitter hesabından açıklama yapan Fahrettin Altun, "Sayın Cumhurbaşkanımızın bu geceki balkon konuşmasında İstanbul ile alakalı sayın Binali Yıldırım’ın açıklamasıyla çelişen herhangi bir ifadesi olmamıştır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi önünde yaptığı konuşmada, "Ankara'da ilçelerin çoğu AK Parti'de, Cumhur İttifakı'nda. Şu anda İstanbul'da buraya hareket ettiğim ana kadar mevcut ilçe sayısından daha fazlası Cumhur İttifakı'nda veya başa baş. Gene halkımız büyükşehiri belediye başkanı olarak verse dahi ilçeleri ne yapmış yine AK Parti'ye vermiş. Bunların üzerinde  duracağız, iyi çalışacağız" demişti. (HABER MERKEZİ)

Erdoğan: İstanbul'da halkımız büyükşehiri verse de...Erdoğan: İstanbul'da halkımız büyükşehiri verse de...