İmamoğlu, Anadolu Efes maçına gitti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ailesiyle birlikte Anadolu Efes-Barcelona Lassa maçını izledi. İmamoğlu, "artık İstanbul’u bir spor şehri yapmak için çalışmaya başlayabiliriz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyğkşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, görevi devralmasının ardından belediye önünde toplanan insanlara hitap etmişti. Buradan Ataköy'e doğru yola çıkan İmamoğlu, ailesiyle birlikte Euroleage'de play-off turunda Barcelona Lassa ile mücadele eden Anadolu Efes'i desteklemeye Sinan Erdem Spor Salonu'na geldi.

İmamoğlu maçtan sonra "Bu gece ailemle beraber Anadolu Efes & FC Barcelona Lassa basketbol maçını izlemeye geldik. İlgi gösteren tüm basketbolseverlere teşekkürler. Bugün görevi devraldığımıza göre artık İstanbul’u bir spor şehri yapmak için çalışmaya başlayabiliriz," paylaşımını yaptı.

İmamoğlu, bu paylaşımın ardından Mustafa Uysal'dan görevi devraldığı anların videosunu da Twitter'da "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı 16 milyonun emanetidir. Bu görevi layıkıyla yerine getirmek için çok çalışacağız. Şimdiye kadar bu şehre hizmet etmiş, katkısı olmuş tüm belediye başkanlarına teşekkürler," ifadesiyle paylaştı.

Ekrem İmamoğlu, yarın sabah saat 08.00'de Fox TV'de yayınlanan Çalar Saat programında canlı yayın konuğu olacağı bilgisini de verdi. (HABER MERKEZİ)