Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama: Her şey çok güzel olacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, YSK'nin seçimi iptal kararını resmen duyurmasının ardından açıklama yapacağını söyledi. İmamoğlu, "Her şey çok güzel olacak, umudunuzu yitirmeyin" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, YSK'nin İstanbul'daki seçimi iptal kararının ardından yaptığı ilk açıklamada, "Her şey çok güzel olacak, umudunuzu yitirmeyin. Hep beraber umudu taşıyacağız" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yüksek Seçim Kurulu'nun seçimin yenilenmesi kararının Sultanbeyli'de konuk olduğu iftar yemeğinde değerlendirdi. İmamoğlu, "Yüksek Seçim Kurulu'nun kararını bekleyeceğim, resmi açıklamasını bekleyeceğim. Ondan sonra beni bekleyin size geniş geniş fikirlerimi anlatacağım, hiç endişeniz olmasın" ifadelerini kullandı.

Seçmenlere "umudunuzu yitirmeyin" diyen İmamoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben her anımı bu şehrin güzel insanlarıyla paylaşacağıma en başta söz vermiştim. Onun için bu sofrada sizlerle selamlaşma ihtiyacı hissettim. Açıklama yapılsın İstanbul'un en güzel noktasında sizlere düşüncelerimi anlatacağım. Her şey yok güzel olacak benim vatandaşlarım, benim güzel insanlarım. Her şey çok güzel olacak, umudunuzu yitirmeyin. Birileri yanlış yapacak, eksik yapacak, hatalar yapacak, çok kötü işlere karışacak ama biz hep beraber umudu taşıyacağız. Her şey çok güzel olacak."

Ekrem İmamoğlu, daha sonra yaptığı paylaşımda saat 22.30'da açıklama yapacağını belirtti. İmamoğlu, "Değerli hemşehrilerim, kıymetli yurttaşlarım; YSK’nın İstanbul Seçimleri ile ilgili aldığı karara ilişkin ayrıntılı açıklamamı saat 22:30’da Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nde yapacağım" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)