Gürsel Tekin: İmamoğlu tokat attı diye iftira atıyor

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun genç bir esnafa tokat attığı iddiası hakkında açıklama yapan CHP milletvekili Gürsel Tekin, "Görüntüleri montajlayıp 'çocuğa tokat attı' diye iftira atıyorlar" dedi. Tekin, Twitter hesabından videonun tamamını paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ziyaret ettiği genç bir esnafa tokat attığı iddia edildi. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, "İddialarla ilgili apaçık görüntüleri montajlayıp 'çocuğa tokat attı' diye iftira atıyorlar" dedi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Arnavutköy'de esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Bir esnaf, İmamoğlu'na dünkü Habertürk yayınında sorulan bir soru üzerine, sosyal medyada paylaşılan videoyu sordu.

İmamoğlu'nun videoyu izletmek istediği esnaf, yayını izlediğini söyleyerek reddetti. Bunun üzerine İmamoğlu, "İftira atıyorsun, konuyu dinlemiyorsun bile tamamını izle" dedi.

Soylu: İmamoğlu sinirli son zamanlarda, bir çocuğu tokatladı Soylu: İmamoğlu sinirli son zamanlarda, bir çocuğu tokatladı 

Twitter hesabından açıklama yapan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, konuşma sırasında Ekrem İmamoğlu'nun tokat attığı iddiasını reddetti.

Videonun tamamını paylaşan Tekin, "Şimdi de apaçık görüntüleri montajlayıp 'Ekrem İmamoğlu, çocuğa tokat attı' diye iftira atıyorlar. Bu arsızların yalanı bitmez ama millet bunların ne olduğunu görsün. Görüntünün montajsız hali. Sayın İmamoğlu tüm provokasyonlara sükunet ile cevap veriyor" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)