Büyük Birlik'te Değişim Platformu'ndan Yazıcıoğlu anması

Büyük Birlik’te Değişim Platformu Muhsin Yazıcıoğlu için doğum gününde bir anma toplantısı düzenledi. Törene Yazıcıoğlu'nun ailesi de katıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - BBP'deki bir süre önce yöneticilik görevlerinden istifa ederek, "Büyük Birlik’te Değişim Platformu"nu kuran partililer, kurucu genel başkan Muhsin Yazıcıoğlu için bir anma toplantısı yaptı.

Yazıcıoğlu'nun 65. doğum günü nedeniyle dün mezarı başında düzenlenen ve ailesinin de katıldığı toplantı, Uluslararası İnsan Hakları ve Demokrasi Derneği ve Büyük Birlik’te Değişim Platformu tarafından düzenlendi. Uluslararası İnsan Hakları ve Demokrasi Derneği Genel Başkanı Remzi Çayır ve BBP Eski Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hakkı Öznur'un da birer konuşma yaptı törende konuşan Büyük Birlik’te Değişim Platformu Sözcüsü Haşim Yanar, "Değil 11 yıl 111 yıl sürse de kendisine acımasızca reva görülen 'suikast' davasını takip etmek ve sonuçlandırmak boynumuzun borcudur. Yıllardır hepimizin etrafında kenetlene geldiği, şehit Muhsin başkanımızın uğruna canını verdiği millet davasını, hak ettiği yere taşımak boynumuzun borcudur" dedi. (HABER MERKEZİ)

BBP'de muhalefet Kahramanmaraş'ta toplandıBBP'de muhalefet Kahramanmaraş'ta toplandı

BBP'de 'Öze Dönüş Hareketi' örgütleri dolaşacakBBP'de 'Öze Dönüş Hareketi' örgütleri dolaşacak