Kaftacıoğlu'ndan parti büyüklerine bayram ziyareti

Salgın nedeniyle toplu bayramlaşma törenlerinin iptal edilmesi üzerine önceki dönem CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, eski genel başkan Altan Öymen ile parti büyükleri 101 yaşındaki Rabia Melahat Uygur ve 98 yaşındaki Mehmet Sezer'i ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, salgın nedeniyle toplu bayramlaşma törenlerinin iptal edilmesi üzerine önceki dönem CHP Genel Başkanı Altan Öymen ile 101 yaşındaki Rabia Melahat Uygur ve 98 yaşındaki Mehmet Sezer'i ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

İlk ziyaretini Bahçelievler İlçe Örgütü’nün en yaşlı üyesi, 98 yaşındaki Mehmet Sezer’e yapan Kaftancıoğlu, daha sonra Kadıköy İlçe Örgütü’nden 101 yaşındaki Rabia Melahat Uygur’u ziyaret etti. Kaftancıoğlu, eski genel başkanlardan Altan Öymen’i de ziyaret ederek bayramını kutladı.

.

.

'BAYRAMLAŞMA YAPAMIYORUZ BİR UĞRAYALIM İSTEDİK'

Kaftancıoğlu, “Bu salgın döneminde biliyorsunuz İl Başkanlığımızda, ilçe başkanlıklarımızda toplu bayramlaşma yapamıyoruz ama biz Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Örgütü olarak partimizin sizin gibi yaş almış partililerimize, ilçe başkanımız, ilçe gençlik kolları başkanımız ile bir uğrayalım ‘iyi bayramlar’ dileyelim istedik. Sizin şahsınızda bütün Cumhuriyet Halk Partisi örgütünün bayramını kutlayalım istedik. Bayramın ülkemize ve dünyaya önce sağlık ve huzur getirmesini diliyoruz” dedi.

Bayramlaşma ziyaretlerine CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik ile CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin de katıldı. (ANKA)