Kılıçdaroğlu: Sağlık çalışanları ve TTB'ye şükran borçluyuz

CHP lideri Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin TTB'yi hedef alan sözlerinin ardından açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Kovid-19 salgınıyla mücadelenin ön safında yer alan tüm sağlık emekçilerine, onların haklarını her ortamda savunan Türk Tabipleri Birliği'ne şükran borçluyuz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kapatılmasını istediği Türk Tabipleri Birliği'nin (TBB), sağlık çalışanlarının haklarını savunduğunu belirtti.

Twitter hesabından açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Kovid-19 salgınıyla mücadelenin ön safında yer alıp, gece-gündüz demeden, sevdiklerine hasret kalarak halk sağlığı için çalışan tüm sağlık emekçilerine, onların haklarını her ortamda savunan Türk Tabipleri Birliği'ne şükran borçluyuz. İyi ki varsınız!" ifadelerini kullandı.

MHP lideri Bahçeli, "Türk Tabipler Birliği isimli ihanet oluşumu sözde artan vakalara, hayatını kaybeden insanlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza dikkat çekmek maksadıyla tüm sağlık kurumlarında siyah kurdele takacakmış! Bu teşebbüs zehirli ve zillet bir komplodur. Sadece adında Türk bulunan Tabipler Birliği derhal ve gecikmeksizin kapatılmalıdır" demişti.

TTB Başkanı Sinan Adıyaman da yarın açıklama yapacaklarını söylemişti. (HABER MERKEZİ)

Devlet Bahçeli: TTB derhal ve gecikmeksizin kapatılmalıDevlet Bahçeli: TTB derhal ve gecikmeksizin kapatılmalı