Meral Akşener'den TTB'ye destek telefonu

İYİ Partili lideri Meral Akşener, TTB Başkanı Sinan Adıyaman'la görüştü. Akşener, Adıyaman'ın şahsında tüm sağlık çalışanlarına salgına yönelik mücadeleleri için teşekkür etti.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kapatılmasını istediği Türk Tabipleri Birliği'nin (TTB) başkanı Sinan Adıyaman'la telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Akşener, TTB Başkanı Adıyaman'ın şahsında tüm sağlık çalışanlarına korona virüsü (Covid-19) salgınındaki fedakarca mücadeleleri dolayısıyla teşekkür etti.

Görüşmede salgınla ilgili gelişmeler ve sağlık çalışanlarının çalışma şartları ile ilgili talepler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, da bugün Adıyaman ile telefonda görüşmüş, salgın süreci ve sağlık emekçilerinin durumu hakkında bilgi almıştı. Kılıçdaroğlu, özverili mücadele için Adıyaman'a teşekkür etmişti. (DUVAR)

Devlet Bahçeli: TTB derhal ve gecikmeksizin kapatılmalıDevlet Bahçeli: TTB derhal ve gecikmeksizin kapatılmalı

Kılıçdaroğlu: Sağlık çalışanları ve TTB'ye şükran borçluyuzKılıçdaroğlu: Sağlık çalışanları ve TTB'ye şükran borçluyuz

'TTB ve hekimlere saldıran çok siyasetçi gördük, hepsi gitti biz kaldık''TTB ve hekimlere saldıran çok siyasetçi gördük, hepsi gitti biz kaldık'