Prens Harry'den Kraliyet yaşamına 'hayvanat bahçesi' benzetmesi

İngiliz kraliyet ailesindeki görevlerinden feragat eden Prens Harry, kraliyet ailesinde yaşamayı "The Truman Show'da ve hayvanat bahçesinde olmanın bir karışımı" diye niteledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiliz kraliyet ailesindeki görevlerinden feragat ederek eşi Meghan Markle ile birlikte ABD'ye taşınan Sussex Dükü, Prens Harry kraliyet ailesi deneyimini The Truman Show filmine ile 'hayvanat bahçesinde yaşamaya benzetti. Harry, 20'li yaşlarındayken de kraliyet ailesinden ayrılmayı düşündüğünü açıkladı.

'PERDE ARKASINI VE İŞ MODELİNİ GÖRDÜM'

Armchair Expert isimli podcast yayınına katılan Prens Harry, annesi Prenses Diana'nın yaşadıklarını da gördükten sonra, 20'li yaşlarındayken 'kraliyet işini yapmak istemediğini' fark ettiğini anlattı. 'Dişini sıkarak' duruma katlanmak zorunda kaldığını söyleyen Harry, "Perde arkasını gördüm, iş modelini gördüm, bu operasyonun nasıl yürüdüğünü ve işlediğini biliyorum. Bunun parçası olmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

HAYVANAT BAHÇESİNE BENZETTİ

Harry, kraliyet ailesinde olmayı, Jim Carrey'nin bir reality şovunun yıldızı olduğunu fark ettiği 1998 tarihli tarihli filme atıfla, "The Truman Show'da ve hayvanat bahçesinde olmanın bir karışımı" diye niteledi.

'MEGHAN HEMEN ANLADI'

Prens Harry, eşi Meghan Markle'ın içinde bulunduğu durumu 'hemen gördüğünü' ve onunla yaptığı bir konuşmadan sonra terapiye başladığını anlattı. "Benim acı çektiğimi ve kontrolüm dışındaki bazı olayların beni çok sinirlendirdiğini görebiliyordu" diye konuştu. Harry, terapi sayesinde imtiyazlı konumunu başkalarına yardım etmek için kullanabileceğini anladığını ekledi.

BABASINI ELEŞTİRDİ

Prens Harry'nin 90 dakikalık söyleşide, babası Prens Charles'ın kendisini yetiştirme biçimini dolaylı olarak eleştirmesi, kraliyet ailesinde 'genetik bir acının' var olduğunu söylemesi ve 'kendi çocukları için döngüyü kırmak istediğini' belirtmesi dikkat çekti. Harry, Los Angeles'ta çok daha özgür hissettiğini anlattı.

Öte yandan, Londra'daki Madame Tussauds müzesinin Prens Harry ve Meghan'ın balmumu heykellerini karliyet ailesi bölümünden Hollywood bölümüne alması dikkat çekti. (DIŞ HABERLER)