Prens William, Harry'yi uyarmış: 'Senin için çok zor olacak'

Ağabeyi Prens William'ın kendisini Meghan Markle ile evlenmeden önce "Bu senin için gerçekten zor olacak" diyerek uyardığını anlatan Harry, Konsort Kraliçe Camilla'nın 'tehlikeli' olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sussex Dükü Prens Harry, 'Spare' (Yedek) isimli otobiyografi kitabının tanıtımı kapsamında verdiği söyleşide, Prens William'ın kendisini Meghan Markle ile evlenmekten caydırmaya çalışmamasına rağmen 'bazı endişelerini dile getirdiğini' belirtti. Harry, William'ın kendisini "Bu senin için gerçekten zor olacak" sözleriyle uyardığını aktardı.

İngiliz ITV televizyonuna konuşan Harry, Kraliyet Ailesi'ne yönelik 'ırkçılık' iddialarına da değindi. Meghan Markle, Oprah Winfrey'e verdiği röportajda, adını açıklamadığı bir Kraliyet Ailesi üyesinin kendisine, oğulları Archie'nin derisinin 'ne kadar koyu olacağını sorduğunu' söylemişti. ITV röportajında bu iddiaların hatırlatılması karşısında Harry, bu sorunun ırkçı saikle sorulduğunu düşünmediğini, 'bilinçsiz önyargı' olduğunu düşündüğünü söyledi. 

'CAMILLA, TEHLİKELİ BİRİYDİ'

Prens Harry, ITV programından birkaç saat sonra ise CBS News'tan Anderson Cooper'a röportaj verdi. Konsort Kraliçe Camilla ve İngiliz basınıyla olan ilişkileri hakkında konuşan Harry, Camilla'nın 'imajını iyileştirme ihtiyacının ve İngiliz basınıyla ilişkiler kurma isteğinin' onu 'tehlikeli bir hale getirdiğini' söyledi.

Harry, 1997 yılında bir trafik kazasında hayatını kaybeden Prenses Diana'nın Charles ile 'evliliklerindeki üçüncü kişi' olarak nitelediği Camilla için "İmajını düzeltmesi gerekiyordu" dedi.
Prenses Diana'nın ölümünün ardından, babasının Camilla ile evlenmesine ağabeyi William ile karşı çıktığını dile getiren Harry, "Bunun yarardan çok zarar getireceğini düşündük. Ancak daha sonra onunla ne kadar mutlu olduğunu gördük" ifadelerini kullandı. (DIŞ HABERLER)