Prime Video paylaştı: 'My Lady Jane' dizisinden ilk fragman

Prime Video'nun yeni dizisi 'My Lady Jane'den fragman yayınlandı. Dizi, 27 Haziran'da Prime Video'da izleyiciyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Prime Video, fantastik Tudor dünyasında geçen yeni dizi 'My Lady Jane'in (Lady Jane’im) resmi fragmanını yayınladı. Çok satanlar listesindeki kitaptan ilham alınarak hazırlanan 'My Lady Jane', Kral VIII. Henry'nin oğlu Edward'ın tüberkülozdan ölmediği, Leydi Jane Gray'in kafasının kesilmediği ve hain kocası Guildford'un olmadığı İngiliz kraliyet tarihini yeniden anlatıyor.

Oyuncu kadrosunda Jane Gray rolünde Emily Bader bulunurken, Guildford Dudley rolüne Edward Bluemel hayat veriyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Jordan Peters, Dominic Cooper, Anna Chancellor, Rob Brydon, Jim Broadbent, Henry Ashton, Isabella Brownson, Robyn Betteridge, Kate O'Flynn, Abbie Hern, Máiréad Tyers, Joe Klocek, Michael Workeye yer alıyor. 

Dizinin konusu şöyle:

1553'te yalnızca dokuz gün boyunca İngiltere Kraliçesi olan ve ardından idam edilen genç Tudor soylusu Lady Jane Grey'in trajik hikayesini izlemeye hazırlanın. Ama bu sefer tarihi, olması gerektiği şekilde yeniden anlatıyoruz ve çaresiz genç kız bu kez kendini kurtarıyor! Bu dizi; aksiyon, tarih, fantezi, komedi, romantizm ve eğlence dolu, alternatif bir evrende geçen gerçek aşkın destansı hikayesidir.

Sekiz bölümün tamamı 27 Haziran 2024 Perşembe günü Prime Video'da yayınlanacak. 

 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)