Prof. Dr. Ceyhan hakkında suç duyurusu: 'İnsanları korkutuyor'

Kayseri'de Tüketiciler Birliği, Prof. Dr. Mehmet Ceyhan hakkında, M Çiçeği virüsü ile ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Fotoğraf: AA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kayseri Tüketiciler Birliği, Sağlık Bakanlığı'nın COVID-19 için kurduğu bilim kurulunda yer alan Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan hakkında suç duyurusunda bulundu.

AA'da yer alan habere göre; Kayseri Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, adliye çıkışında yaptığı açıklamada bazı uzman isimlerin, çıktıkları televizyon programlarında, M Çiçeği virüsünün ölümcül olduğu yönünde korku saldıklarını iddia etti.

'YANILTICI BİLGİ İLE KORKU VE PANİĞE SEVK ETME...'

Mehmet Ceyhan'ın da insanları korkuya sevk ettiğini ileri süren Şahin, şunları kaydetti:

"Mehmet Ceyhan, geçen gün bir açıklama yaptı, 'Eninde sonunda maymun çiçeği aşısı yapılacakmış' dedi. Niye, çünkü kafaya koydular. Aşıyı yapacaklar, onun için pandemi ilan ediyorlar. Bu gerçekleri millet gördü. Bu kişi hakkında yanıltıcı bilgi ile insanları korku ve paniğe sevk etmekten suç duyurusunda bulunduk. Yargıda da görüşeceğiz. Bu o kadar basit değil. Bu milleti bu şekilde hizaya getiremezsiniz. Bu millet küreselcilerin hedefine asla alet olmayacak."

(ANADOLU AJANSI)