PSM Atölye 3. dönem mezunlarını verdi

Zorlu PSM'nin 3 farklı programda tiyatro eğitimi verdiği PSM Atölye'nin, 3. dönemi, oynanan 4 özgün oyunun ardından tamamlandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Zorlu PSM’nin, 2021 yılında başlattığı ve 2 dönemdir sürdürdüğü PSM Atölye 3. dönem mezunlarını verdi.

Dramatik Yazarlık, Tiyatro Yönetmenliği ve Tiyatro Yapımcılığı olmak üzere 3 ayrı programda düzenlenen PSM Atölye, 19 öğrencinin 8 ve 9 Haziran tarihlerinde Zorlu PSM %100 Studio’da seyirci karşısına çıktıları 4 özgün oyunla bu yılı tamamladı.

Tiyatro külliyatının özgün içeriklerle zenginleşmesini ve katılımcılarını Türkiye’deki sahne sanatları ağının bir parçası haline getirmeyi hedefleyen PSM Atölye kapsamında katılımcılar, 7 ay boyunca her hafta teorik ve uygulamalı eğitim aldı. 

Eğitim kadrosunda Serdar Biliş, Cem Görk, Suzanne Bell, Özlem Özhabeş , Evrim Zeybek , Murat Mahmutyazıcıoğlu, Mehmet Ergen, Mehmet Karaca, Özlem Hemiş, Ayşegül Beyazdağ, Aylin Alıveren, Blanche McIntyre, Hakan Silahsızoğlu, Ali Yalgın, Cemil Demirok, Ahmet Sami Özbudak, Barış Arman ve Pelin Ekinci Kaya gibi isimlerin yer aldığı PSM Atölye'nin 3. dönem katılımcıları, oynadıkları "Yüzyılın Oyunu’’, ‘’Kuzguncuk Sular Altında’’, ‘’Artık Hiç Geçmeyecek’’ ve ‘’Kısık Ateşte Düdüklü Tencere’’ oyunlarının ardından mezun oldu.