PSM Loves2Dance Festival 29 Haziran'da Zorlu PSM'de

Bu yıl ilk defa gerçekleştirilecek olan PSM Loves2Dance Festival’de birçok farklı müzik türünde şarkı yapan sanatçılar İstanbul'da müzikseverlerle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - House’tan disco’ya, electronik müzikten progressive techno’ya birçok farklı müzik türünde şarkıları bulunan sanatçılar, 29 Haziran'da Zorlu PSM'de düzenlenecek PSM Loves2Dance Festival’de müzikseverlerle buluşacak. 

The Meister katkılarıyla düzenlenen festivalde sanatçılar Christian Loffler, Parra For Cuva, Stimming, Natascha Polké, Fejka, Pantha Du Prince ve daha birçok isim görsel ve işitsel şovlarıyla sahne alacak. 

İlk defa gerçekleştirilecek olan festivalde, Almanya’nın önde gelen elektronik müzik sanatçısı ve yapımcısı olan Christian Löffler, pek çok farklı enstrümanı bir araya getiren şarkılarıyla ve “Wicked Games” şarkısıyla listelerde üst sıralarda yer alan Parra For Cuva, Almanya’nın Hamburg kentinde yetişen Stimming, indie/folk-pop geçmişine sahip şarkıcı-söz yazarı Natascha Polké, melodik karışımları ile Fejka ve house, minimal techno ve shogaze gibi türleri harmanlayan Pantha du Prince sahne alacak. 

Abanoz, Gaia Ekho, MFY, Moophy ve Konuralp'in de setin başına geçeceği festivalde Carbone Black ve TKO’nun görsel-işitsel performansları da PSM Led Ekran’da müzikseverlerle buluşacak.