Radar İstanbul'u 80 bin kişi indirdi

İstanbul’da gerçekleştirilecek kültür ve sanat etkinliklerin bilgisini kullanıcılara ulaştıran 'Radar İstanbul' uygulamasını kısa süre içinde 80 bin kişi indirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) geliştirdiği ve harita özelliğiyle İstanbul'daki kültür sanat etkinliklerinin takip edilebileceği 'Radar İstanbul' uygulamasının beta sürümü iki ayda 80 bin kişi tarafından indirildi.

ANKA'nın aktardığı habere göre, uygulama kapsamında yedi bilet firması ile anlaşıldı. Bu bilet firmalarının tüm etkinleri hakkında Radar İstanbul üzerinden bilgi sahibi olunabilecek. İstanbul’un böyle bir uygulamaya ihtiyacı olduğunu belirten Kültür AŞ Genel Müdürü Murat Abbas, "İstanbulluların kültürel etkinlik bulmaya çalışırken harcadığı zamanı Radar İstanbul ortadan kaldırdı” dedi. Sosyal hayatla ilgili her türlü etkinliğe Radar İstanbul uygulamasından çıkmadan bilet satın alınabileceğini ifade eden Murat Abbas, Radar İstanbul’un kültür sanat paydaşları ile rekabet eden bir uygulama olmadığının da altını çizdi. 

‘KOLTUK SENİN’ DE RADAR İSTANBUL'DA 

Sonbaharda uygulamaya yabancı dil özelliği de eklenecek. Ayrıca Radar İstanbul, yakın zamanda İstanbul’un süper uygulaması İstanbul Senin’de de yer alacak. Radar İstanbul’a çeşitli güncellemelerin geleceğini aktaran Kültür AŞ Genel Müdürü Abbas, etkinliğin olduğu yakın yerlerdeki restoranlarda rezervasyon yapılabilmesi için de çalışmaların başladığı bilgisini paylaştı.

24 yaş ve altı gençlerin Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaki etkinliklerde satılmayan boş kalan koltuklara rezervasyon yapabildiği “Koltuk Senin” kampanyası da Radar İstanbul uygulamasında bulunduğu belirtildi. (HABER MERKEZİ)

Etiketler ibb radar istanbul